Spune adio fumatului

În cel puțin 1 lună de la renunțarea la fumat cu ajutorul spray-ului Nikosan, funcția pulmonară a unei persoane începe să se îmbunătățească. Pe măsură ce plămânii se vindecă și capacitatea pulmonară se îmbunătățește, rezistența atletică crește și veți observa o abilitate extraordinară în activitățile de tip cardio, cum ar fi alergarea și săriturile..

Sanse mari de reusita

Foloseste spray-ul antifumat si ai cele mai mari sanse de a scapa de acest obicei nesanatos.

Eliberare toxine

Detoxifica-te natural si renunta la fumat in acelasi timp.

Ingrediente naturale

Nikosan este facut doar din plante naturale benefice pentru organism.

Sanatate buna

E timpul sa ii dai un ragaz de revenire sanatatii tale.

Extra beneficii pentru sanatate

La doar 1 zi de la renunțarea la fumat, riscul de atac de cord începe să scadă. Fumatul crește riscul de a dezvolta boli coronariene prin scăderea colesterolului bun, ceea ce îngreunează desfășurarea exercițiilor benefice pentru inimă. Fumatul crește, de asemenea, tensiunea arterială și favorizează formarea cheagurile de sânge, crescând riscul de accident vascular cerebral.

  • Renunti la fumat
  • Nu te mai gandesti la asta
  • Iti recapeti sanatatea
  • te bucuri de viata

Alte motive sa renunti la fumat

În cel puțin 1 zi după ce a renunțat la fumat, tensiunea arterială a unei persoane începe să scadă, scăzând riscul de boli de inimă din cauza tensiunii arteriale ridicate de fumat. În acest timp scurt, nivelul de oxigen va crește, ceea ce va ajuta în desfășurarea activităților fizice necesare pentru un stil de viață îmbunătățit.

NIKOSAN

Renunta la fumat definitiv cu ajutorul lui Nikosan, fiind un produs preparat din plante medicinale cu efecte benefice recunoscute.

* Folosind siteul nostru confirmi ca accepti cookie-urile si iti dai consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale atunci cand comanzi conform politicii de confidentialitate.[X]